Hemsida Gratis

Gör en Hemsida Gratis genom att tipsa andra om N.nu Hemsida

N.nu Hemsida Nyheter & På Gång

 

Rabatt fram till nyår på N.nu hemsida

Rabatt på 200 kr för 1 års premium nu vilken nu kostar 490 kr vid betalning genom Payson (internetbanken) i stället för normalpriset på premium 690 kronor. 

Om du istället betalar med betalprenumeration (kreditkort eller Paypal) så ger N.nu Hemsida dig 30% rabatt på första betalperioden. Rabatten gäller året ut - dvs till den 31 december. Med premium kan du koppla egen domän, reklamen på din hemsida försvinner, får din hemsida bättre synlighet i Google och mycket mer. Öppet köp gäller & Givetvis kan du ångra dig inom 14 dagar. Hela beloppet återbetalas och du behöver inte ange någon speciell anledning.

Utnyttja rabatten och passa på att ge de fattiga barnen i Bolivia en oförglömlig julklapp! då 10% av köpsumman går direkt till hemlösa barn i Bolivia.

Kategorisering av hemsidor
En N.nu Hemsida kommer att få ett mer specialiserat stöd från mer specifika stödsidor. I det arbetet har nu 6656 hemsidor parametriserats inom olika kategorier. Vi återkommer mer om det när vi kan presentera vår egen kategori och därmed ta oss själva som ett exempel

Ny poängräkning
Den 18 oktober 2013 förbättrades poängsystemet. Nu är det lättare att få högre poäng och dessutom svårare att fuska sig till dem. Med fler poäng så ger dig systemet mer stöd, vilket gör att en halvgjord hemsida får mindre stöd och en färdig får mer stöd för att sammanfatta det hela så enkelt som möjligt.

Obegränsat med utrymme för bilder och filer
En väldigt efterlängtad nyhet för vissa är att det numera (Sedan den 13 juni 2013)  är obegränsat med utrymme tillgängligt för bilder och filer för de som har aktiv premium. Filer som du redan laddat upp påverkas inte om din premium förfaller. Förutom det finns ett helt nytt statistik system som levererar en rad data om mycket av besökarna, tabellen nedan är bara ett exempel.

Hemsida Statistik Besökare

Tjäna Pengar med N.nu Hemsida
Du kan fortfarande få en N.nu Hemsida Gratis, men vänta lite. Det är inte allt, du kan fakttiskt tjäna pengar med N.nu Hemsida.  De finns personer som är så duktiga på N.nu att de har tjänat tiotusentals kronor med N.nu. De som har förstått fördelarna med N.nu Hemsida kan också hjälpa andra att synas på nätet och därmed få betalt av dem som du erbuder din värdefullla kunskap.

Du som är välbekant N.nu Hemsida kanske också kan göra hemsidor till andra tack vare din egna kunskap och därmed hjälpa dem att synas bra i Google. Så varför nöja dig med en Hemsida Gratis när du kan göra pengar med N.nu Hemsida. Genom att börja i det lilla så kan du relativt snabbt inse hur skicklig du är och vad du kan ta i betalt. Flera saker som kommer att göra N.nu Hemsida bätttre och enklare är på gång, se mera nedan.

Detta är på gång:

  • Cirka 100 nya snygga mallar
  • Ny bättre sidredigerare
  • Bättre system för uppladdning av bilder
  • Bättre system för bildspel (slider)
  • Bättre supportsystem med artiklar

Så visst låter det lovande och bra så långt.

 

Fler och fler hjälper varandra att komma igång med Google Webmaster och GOogle analytics ofta via intresseområdena, detta gör att man ofta kan se varandras data från ögona på Google, som här nedan kan vi se en populär svensk portal med extremt långsamma laddningstider.

Genomssökningsstatistik Google

EN N.nu Hemsida kan inte direkt jämföras med dessa data utan spelar i jämförelse med detta i en egen division. Sidorna här är gjorda för att ladda snabbt och det är också vad de gör, i genomsnitt snabbare än 90% av andra hemsidor.

Så här ser en mer normal N.nu Hemsida ut sett från Google spindelns ögon (såvitt jag själv sett det i varje fall)

N.nu Hemsida Gratis är snabb

Bra va

15 Dec 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)